25 beoordelingen. 92% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
15-4-2019 09:10:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Inmiddels al 2 auto,s gekocht en tevreden. Ook mijn dochter 2 auto,s gekocht ook heel tevreden. Nu vandaag een andere auto kijken. Prima service en, mochten er klachten zijn worden deze prima afgehandeld.
26-3-2019 18:55:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima. Met veel plezier testrit gemaakt en ondanks dat we geen gegevens hadden achtergelaten werd de auto voor ons vastgehouden.
24-3-2019 15:06:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
9
Prima service, goed meegedacht, keileuk gebruikt autootje gekocht.
23-3-2019 21:58:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Motor gereinigd en gepoetst, als nieuw, snelle service! Ook top occasions auto, top prijskwaliteit, aanrader!
14-3-2019 17:35:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij waren nog nooit bij De Wit Occasions geweest. Wij gingen er heen omdat wij een advertentie van hem hadden gezien van een auto waar wij wel belangstelling voor hadden. Na een uiterst vriendelijke ontvangst met koffie konden wij heel goed zaken met elkaar doen. Wij kochten de auto voor een zeer redelijke prijs. Voor deze prijs werd de auto keurig bij ons thuis in Apeldoorn afgeleverd.
10-3-2019 23:07:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Geen gladde prater netjes behandeld door dhr de Wit
4-2-2019 17:10:14
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Auto verkoper heeft zeer gladde praatjes. Auto is perfect altijd goed onderhouden etc etc . Eenmaal gekocht binnen 1 maand al problemen zoals lekker uitlaat stotteren uitvallen nootloop en lege accu . Vanaf dit moment bied het bedrijf geen medewerking meer voor een oplossing en bied je 2 opties of naar de rechtbank of terug koop voor 60% al met al is er dus gewoon een oplichter ik krijg nog steeds €350 van hem !
29-1-2019 15:34:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf vermoed ik. Deze garage heeft me aan mijn droom auto geholpen een mooie cabriolet. Alle afspraken voor aflevering zijn nagekomen er was bij de aankoop wat ruimte voor onderhandeling en wat cabrio liefhebbers betreft ook ruime keuze in het aanbod. Stuk voor stuk staan de auto's er mooi bij. Absolute aanrader !
9-1-2019 09:16:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Hoi, hoi ,al weer een auto gekocht bij de wit kom er al jaren erg vriendelijk en plezierig geholpen dank je wel
6-12-2018 19:53:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Erg goed en netjes geholpen. De afgesproken nieuwe apk is net uitgevoerd en de auto rijden perfect.
2-12-2018 09:32:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Super tevreden over dit bedrijf. Service is echt uitmuntend te noemen. Ook al is het niet echt bij ons in de buurt, zou er zo weer een auto kopen.
19-10-2018 23:04:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede service Vriendelijke verkoper koffie staat altijd klaar ! Leuke Mooie auto,s voor een redelijke prijs. Het bedrijf heeft me nooit in de steek gelaten als er wat was met de auto. Werd netjes verholpen zelfs onder garantie! Super.
4-10-2018 14:47:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vorig jaar een KIAm occasion gekocht op LPG met gas die in eerste instantie problemen gaf. De Wit heeft dit helemaal naar tevredenheid opgelost. De afspraken warden goed nagekomen en ik rij al ruim anderhalf jaar naar volle tevredenheid in deze auto.
10-7-2018 23:33:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In mijn zoektocht naar een betaalbare en kwalitatief goede occasion, kwam bij toeval bij De Wit. Spontaan, ongedwongen, niet opdringerige ontvangst en sfeer. Mijn ervaring, SUPER.
17-6-2018 21:24:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een hele fijne man, makkelijk met omgaan en komt zijn afspraak na, dus ik zou zeggen aarzel niet en breng een bezoek bij deze autodealer.
8-9-2017 23:24:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer korrekt behandeld door de heer de wit en goede afhandeling van de verkoop
15-8-2017 17:16:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede service na inruil van mijn auto. Vakkundig, vriendelijk en bovenal betrouwbaar. Beloftes worden nagekomen. Zeker aan te bevelen.
26-7-2017 15:54:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke/ mooie auto's voor een prima prijs en goed advies. Ik heb er drie weken geleden een auto gekocht waar ik erg blij mee ben. Gisteren had ie een onvoorzien mankement maar dat is razendsnel en zonder discussie opgelost. Wat een service !!! Ik ben vaste klant vanaf nu.
23-2-2017 17:03:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
goede servive, ,correct geholpen.
1-2-2017 07:24:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wederom weer geweldig geholpen, meerdere auto's bij hun gekocht. Afspraken worden netjes nagekomen. Geweldige service en eerlijk advies! Absoluut een aanrader!
4-1-2017 18:27:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
????????
24-11-2016 23:39:42
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Geen man van zakelijke afspraken!!
31-10-2016 20:14:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service. Geen drammerige verkooppraatjes. Netjes afspraken nakomen.
5-9-2016 10:56:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb mijn Suzuki alto bij De Wit Occasions in augustus 2014 gekocht en de auto was in een uitstekende staat, geneurd en schoon. In de afgelopen 2 jaar heb ik ook alltijd op advies en hulp bij kleine reparaties kunnen rekenen bij het bedrijf. De medewerkers en de eigenaar zijn zeer klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Ik zeg JA, het is de moeite om hier een auto aan te schaffen.
13-6-2016 11:26:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed bedrijf, klantvriendelijk