De Wit Occasions | Gelreweg 1 | 3843 AN Harderwijk | T: 0341- 417704 | M: 06- 51156813 | E: [email protected]
72 beoordelingen. 93% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
9-9-2022 18:48:10
Service
4
Deskundigheid
1
Bij de verkoop zeggen ze wat anders dan ze de auto leveren we hebben daar een auto gekocht alles deed het zeiden ze eenmaal thuis toch maar even laten keuren vertrouwde het niet helemaal na anderhal uur rijden wat bleek 1.000 euro moest er aan vespijkerd worden ook was de airco kapot ook nog 700 euro gebeld konden dit allemaal maken binnen één dag vertrouwen in deze garage nou nee vind ze meer oplichters en volgens mij hebben ze zelf de goede service zelf in gevuld daar klopt niks van
31-7-2022 19:59:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Na een prettig bezoek aan de showroom kregen wij het vertrouwen om hier een Mini te kopen. Een aanrader!
11-7-2022 21:07:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf wij zijn zeer goed geholpen eerlijk en oprecht! Dat kan je van veel bedrijven niet meer zeggen als je voor een occasion auto gaat hier hadden wij gelijk een goed gevoel we hebben mooie gezinsauto zeer tevreden
7-7-2022 18:25:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben een mooie peugeot 207 cabrio gekocht, bij dit bedrijf,een hele vriendelijke man, en zeer klantgericht, een hele goede aanrader om hier een auto te kopen, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf
30-3-2022 12:21:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mooi , vriendelijk goed . Blij met m n autotje ??
25-2-2022 12:18:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heb hier een tweede auto aangeschaft, had er binnen een week een klein probleempje mee, maar Etienne heeft dit heel goed opgelost. Hij heeft veel mooie auto's op voorraad en in diverse prijsklasse. Als het nodig is ga ik hier zeker weer heen.
18-2-2022 13:00:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij toeval liepen wij bij Etienne binnen. Wij waren op zoek naar een zuinigere auto en liepen in de showroom tegen een waanzinnig mooie Saab 900 cabrio aan. Hierom besloten wij om onze beide auto’s in te ruilen . Wij hebben een Suzuki SX4 gekozen (wat ouder maar zuinig) en de Saab cabrio ( te mooi om te laten staan en perfect als tweede “fun” auto) Eigenlijk zonder proefrit de deal rond gemaakt, maar het voelde gewoon goed. Etienne heeft goed advies gegeven en legde geen enkele druk op. Afgelopen maandag hebben we de Saab opgehaald, er waren een paar kleine dingetjes, maar die worden prima opgelost! Vandaag heb ik de Suzuki opgehaald ( heeft nog beurtje en APK gehad) en die is gewoon perfect…. De manier van zaken doen geeft vertrouwen. Ik weet zeker dat wij bij een volgende auto wederom naar de Wit zullen gaan. Fijn dat er nog zulke autobedrijven zijn! Ik geef geen tienen, maar verdiend hij eigenlijk wel ??
14-2-2022 14:50:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goed bedrijf paar weken terug een auto gekocht gaf een storing aan en zonder problemen opgelost echt super netjes
5-2-2022 19:01:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Na een probleem met mn aangeschafte auto.ben ik netjes geholpen door de Wit.Net bedrijf.goede uitstraling
30-1-2022 21:08:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nadat ik de online reviews heb gelezen uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een auto op de gok/vertrouwen op afstand gekocht. Gezien de tijdgebrek mijnerzijds en de afstand ervoor gekozen een Seat Leon aan te schaffen zonder de auto in het echt te hebben gezien. Uiteindelijk de auto op laten halen en thuis laten afleveren. Nette auto. Mooi schoon geleverd. En rijdt netjes. Altijd spannend om zoiets op afstand te kopen. Fijn dat dit nog eerlijk kan gaan bij dit bedrijf. Bedankt voor de Seat Leon.
14-1-2022 18:49:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij waren met spoed op zoek naar een nieuwe auto (occasion) We hadden meerdere opties bij verschillende bedrijven. Bij De Wit occasions werden we vriendelijk en niet opdringerig ontvangen door Etienne. Zonder probleem werd het autootje waar wij voor kwamen op de weg gezet zodat ik even een proefritje kon maken. Mooie auto, schone auto dus voor ons was de keuze snel duidelijk. Omdat wij de auto echt hard nodig hadden heeft Etienne zeer snel, vriendelijk en professioneel gehandeld. Deze man heeft ons zo goed geholpen dat ik een dag later alweer een autootje voor de deur had staan. Aan iedereen die een occasion zoekt raad ik aan zeker bij de Wit langs te gaan, genoeg aanbod en uitmuntende services. Dank je Etienne
14-12-2021 13:39:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben goed geholpen met de aanschaf en inruil van de oude auto.
8-11-2021 21:08:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Top bedrijf, hele goeie service en mooie betaalbare auto’s! Helemaal super dit bedrijf!!
4-11-2021 13:52:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede ervaringen met het bedrijf
22-10-2021 10:11:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik was opzoek naar een nieuwe auto. Na een bezoek bij De Wit occasions wist ik dat ik hier mijn nieuwe auto zou vinden. Etienne dacht mee naar de mogelijkheden die er waren en zo zijn we samen op een mooie Peugeot 308 uitgekomen. De auto had nog een paar reparatie punten maar die zijn allemaal netjes opgelost voordat ik de auto kreeg. Ook nadat ik de auto had en een paar vragen had dacht Etienne mee en kwam altijd met een mooie oplossing. Ben je opzoek naar een mooie occasion en wil je persoonlijk advies? Dan ben je bij De Wit absoluut aan het juiste adres!
1-10-2021 16:57:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
6
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
6
Heel erg blij met mijn auto, fijne service. Alleen heel jammer dat mijn auto niet schoon is afgeleverd ondanks dat dit is afgesproken en ook in de advertentie stond.
16-8-2021 10:52:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top geholpen met de inruil van onze auto en een goede prijs voor gekregen
9-6-2021 20:11:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super mooie ford gekocht, fijn geholpen bedankt ??
18-4-2021 16:58:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik had een Nissan Micra gezien op Marktplaats. Zag er goed uit en heb een afspraak gemaakt om vrijdag te komen kijken. Eenmaal bij het bedrijf aangekomen werden we goed geholpen, fijne service en een mooi bedrijf. Heb de auto gekocht en ze hebben hem dezelfde dag nog gekeurd. De volgende dag hebben ze de nieuwe auto thuis afgeleverd, en hebben ze mijn oude auto meegenomen. Heb er nu al veel plezier van! Zeker een aanrader.
13-3-2021 15:55:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Kwam voor een BMW740Li uit 2006. Goed onderhouden, netjes afgeleverd. Dhr. De Wit is een no nonense verkoper, open en eerlijk. Aanrader.
31-1-2021 09:58:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettig, vriendelijk en hulpvaardig.
14-1-2021 13:14:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf we hadden een probleempje en dat is zakelijk goed opgelost we zijn erg blij met onze aankoop
5-1-2021 15:07:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben in oktober 2020 een mini clubman gekocht bij de Wit occassions met garantie. we hebben een zeer prettig gesprek gehad met Ettiene over de auto en het voelde voor ons zeer vertrouwd. Echter eenmaal in bezit van de auto had de auto toch wat mankementen achteraf. wij zijn de auto meerdere malen kwijt geweest voor reparatie, aangezien het probleem lastig te achterhalen was. we kregen voor de timebeing een tijdelijke auto mee , zodat we ons toch konden bewegen. Ettiene gaf zijn volledige medewerking voor alle reparaties onder garanties en hij vond het oprecht vervelend voor ons, hij baalde net zoals wij deden. De auto is meerdere malen geweest voor een groot onderzoek , waaronder naar een mini specialist geweest (dat was zijn voorstel), wat is vervangen , Kleppenseals zijn vervangen en de kleppendeksel, bobine vervangen , wat systemen software matig laten wegschrijven, ECU herprogrammeren, maw een behoorlijk lijstje. Uiteindelijk is de auto volledig goed en rijden we met alle plezier ermee. Ik kan je de wit occasions zeker anbevelen ondanks de perikelen die wij hebben ervaren , zeker als het gaat om service en bereikbaarheid ben ik erg te spreken over de manier van afhandelen en zijn klantgerichtheid. Mochten wij toch weer een andere auto willen gaan kopen, dan zou ik toch weer bij de Wit occasion kijken, want service en klantgerichtheid hechten wij waarde aan. gr Bryan en hetty Grootfaam
21-10-2020 08:51:18
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
5
Ik was vaste klant. Vriendelijk geholpen echter ik kom nu niet meer terug. Auto,s die je koopt moet je rekening mee houden dat er een nieuwe accu in moet. De laatste auto die ik daar gekocht heb was een Mercedes Benz. Airco zou gemaakt zijn echter dit bleek niet het geval te zijn. En natuurlijk een nieuwe accu erin. Ben het nu zat en ga nu op zoek naar een ander. Jammer een vaste klant kwijt. Ik heb het idee dat je bij de Wit geen auto moet kopen onder de 4000 euro. Want, dan moet je er rekening mee houden dat er mogelijk iets is.
16-9-2020 11:04:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Geweldige service en openheid Heb hier mijn nieuw auto gekocht. Eerst op internet gekeken en een mail gestuurd over een occasion die ik leuk vond. Meteen netjes antwoord gekregen. Ben gaan kijken en er heerste een zeer ontspannen sfeer in de showroom. Geen verkoper die meteen in je nek hijgt of verkoop praatjes heeft. Nee, integendeel. De eigenaar erg relaxed en gaf eerlijk en oprecht advies. Na mijn proefrit geen flauwekul maar zelfs de tip dat het meteen goed moet voelen. Anders niet doen. Ben de volgende dag weer komen proefrijden met twee andere auto’s . Heb uiteindelijk gekozen voor een Ford cabrio en kreeg natuurlijk een nieuwe apk en maand garantie. Inruil van mijn oude auto werd ook netjes afgehandeld. Na twee dagen had ik even een klein mankement in een bougie en dat werd meteen zeer netjes en volgens de garantie opgelost. Kreeg zelfs een leen auto mee om even te gebruiken tijdens het onderhoud aan de Ford. Elk contact met eigenaar was top. Aardig en zeer fijn persoon. Openhartig en eerlijk En de koffie was ook lekker ?? Kortom , zeer aan te bevelen voor een nieuwe occasion. Betrouwbaar en eerlijk in alle communicatie. Grote klasse ??????
15-8-2020 16:12:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
14 aug 2020 mooie audi q5 op gehaald met 21ich wielen netjes afgeleverd vriendelijk bedrijf alles volgens afspraak
6-7-2020 22:31:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Op een zaterdag om 12. 30 uur een auto bekeken. Kon toen niet proefrijden. Thuis per telefoon een mooie prijs afgesproken op voorwaarde dat hij goed reed. Om 14.00 uur proefrijden en om 14.30 een auto rijker naar huis. Ron is erg enthousiast.
23-5-2020 23:45:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super mooie auto voor een geweldig goede prijs. Lekkere koffie!!!!!!! Ze doen wat ze beloven, ik kom zeker terug. Ik raad De Wit Occasions daarom aan.
14-5-2020 09:27:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb mijn Opel Corsa gekocht bij de Wit occasions. Een goede auto. Er bleken toch wat mankementen te zijn aan de auto. De Wit heeft dit netjes en snel opgelost. Ook denkt meneer de Wit goed mee met de klant en heeft hij uitstekende service verleend!
9-5-2020 12:07:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een top bedrijf! Waarbij het een dikke 10 verdient voor klantvriendelijkheid en eerlijkheid! Wij zijn super blij met onze nieuwe auto, en raden De Wit zeker aan bij familie en vrienden
28-4-2020 16:48:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Mooie Youngtimer gekocht. Nette deal gemaakt. Garagebedrijf zonder poespas.
28-2-2020 14:59:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima ervaring, alles correct opgelost.
19-2-2020 10:27:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service, eerlijk advies gekregen en super vriendelijk. Afgelopen maandag een ford gekocht en ben er super blij mee! En ook nog een gratis radio erbij gekregen?? bedankt!!
13-2-2020 16:09:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
In December een Saab 9.3 gekocht, waar ik naderhand enkele problemen mee kreeg. Alles is door de Wit op een uitstekende manier correct opgelost ! Prima garantie, ben zeer tevreden
5-2-2020 09:07:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week mijn Suzuki opgehaald. Keurig geholpen. Erg blij met de nieuwe aanwinst. Hopelijk heeft de vorige eigenaar nog een sleutel gevonden. Auto is nog helemaal nagelopen!!! Super service!
27-1-2020 09:19:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week een Suzuki Vitara gekocht en prettig zaken gedaan.
26-12-2019 11:26:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Een prettige handelswijze, geen poespas enz. Uiteindelijk met een mooie occasion weggegaan, zelfs een andere waar wij (mijn zoon en ik) voor kwamen, en voorlopig iedereen tevreden. Nu afwachten of de woorden waarheid horen maar daar heb ik alle vertrouwen in gezien de opmerking dat als er iets is, wij altijd even kunnen bellen.
21-11-2019 18:20:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Keurig alles correct en netjes afgehandeld. En een goede prijs voor mijn oude auto. Zeer blij met mijn nieuwe aankoop.
27-10-2019 20:13:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bedankt voor de goede service en het goede advies ??
30-9-2019 20:10:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf van onze auto, maar ook daarna bij het onderhoud erg behulpzaam gebleken. Super
6-9-2019 23:55:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
komt afspaak na goede services en geen gezeur
31-8-2019 16:58:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Attente man, waar een grapje mee gemaakt kan worden.
7-8-2019 22:08:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Voor de tweede keer een auto gekocht. Nu een Peugeot 407. Met dhr. de Wit is het prettig zaken doen. Wil je een gebruikte auto aanschaffen kom dan naar garage de Wit in Harderwijk. Je krijgt voor een ingeleverde auto een goede prijs terug.
26-7-2019 22:55:20
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Zeer slecht.hadden auto uitgezocht(foto moest er nog op komen te staan op de site).gebeld.auto koste 2499,-!! Foto's toegestuurd gekregen via app.afgesproken dat we de volgende dag zouden komen kijken....kijkt m'n man op de site is de advertentie ineens aangepast met 500,- duurder !!dus 2999,-!! Ipv 2499-!!....gebeld of dit klopte ja mevrouw ik heb me vergist...sorry...(maar u had toegezegd dat hij 2499-zou moeten kosten...ja nee hij kost nu toch echt 2999-!!...erg jammer zo met klanten om te gaan!!!afspraak geannuleerd en elders een mooie auto gekocht van een bedrijf die je eerlijk en oprecht behandeld...
14-6-2019 20:22:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
We kopen al jaren auto’s bij deze garage. Let op , bij de aanschaf van 2000/3000 euro is altijd wat aan de hand. Wij hebben een goede ervaring met de heer de Wit. Je krijgt wat je ziet. Er is zover wij hebben meegemaakt niet gerommeld met de auto’s. Maar idd wel eens een nieuwe accu moeten kopen. Dat is all in the game. Service bij de genoemde prijs categorie is ruim voldoende. Hierbij is het ook hoe bespeel je de viool om mooi geluid te krijgen.
4-6-2019 17:44:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn geholpen en super snelle service, top!
7-5-2019 18:28:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Door de goede recensies bij dit bedrijf terecht gekomen... T klopt helemaal...prima plek om een auto te kopen.. Anderhalf uur rijden was t waard!!
15-4-2019 09:10:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Inmiddels al 2 auto,s gekocht en tevreden. Ook mijn dochter 2 auto,s gekocht ook heel tevreden. Nu vandaag een andere auto kijken. Prima service en, mochten er klachten zijn worden deze prima afgehandeld.
26-3-2019 18:55:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima. Met veel plezier testrit gemaakt en ondanks dat we geen gegevens hadden achtergelaten werd de auto voor ons vastgehouden.
24-3-2019 15:06:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
9
Prima service, goed meegedacht, keileuk gebruikt autootje gekocht.
23-3-2019 21:58:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Motor gereinigd en gepoetst, als nieuw, snelle service! Ook top occasions auto, top prijskwaliteit, aanrader!
14-3-2019 17:35:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij waren nog nooit bij De Wit Occasions geweest. Wij gingen er heen omdat wij een advertentie van hem hadden gezien van een auto waar wij wel belangstelling voor hadden. Na een uiterst vriendelijke ontvangst met koffie konden wij heel goed zaken met elkaar doen. Wij kochten de auto voor een zeer redelijke prijs. Voor deze prijs werd de auto keurig bij ons thuis in Apeldoorn afgeleverd.
10-3-2019 23:07:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Geen gladde prater netjes behandeld door dhr de Wit
4-2-2019 17:10:14
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Auto verkoper heeft zeer gladde praatjes. Auto is perfect altijd goed onderhouden etc etc . Eenmaal gekocht binnen 1 maand al problemen zoals lekker uitlaat stotteren uitvallen nootloop en lege accu . Vanaf dit moment bied het bedrijf geen medewerking meer voor een oplossing en bied je 2 opties of naar de rechtbank of terug koop voor 60% al met al is er dus gewoon een oplichter ik krijg nog steeds €350 van hem !
29-1-2019 15:34:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen door de eigenaar zelf vermoed ik. Deze garage heeft me aan mijn droom auto geholpen een mooie cabriolet. Alle afspraken voor aflevering zijn nagekomen er was bij de aankoop wat ruimte voor onderhandeling en wat cabrio liefhebbers betreft ook ruime keuze in het aanbod. Stuk voor stuk staan de auto's er mooi bij. Absolute aanrader !
9-1-2019 09:16:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Hoi, hoi ,al weer een auto gekocht bij de wit kom er al jaren erg vriendelijk en plezierig geholpen dank je wel
6-12-2018 19:53:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Erg goed en netjes geholpen. De afgesproken nieuwe apk is net uitgevoerd en de auto rijden perfect.
2-12-2018 09:32:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Super tevreden over dit bedrijf. Service is echt uitmuntend te noemen. Ook al is het niet echt bij ons in de buurt, zou er zo weer een auto kopen.
19-10-2018 23:04:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede service Vriendelijke verkoper koffie staat altijd klaar ! Leuke Mooie auto,s voor een redelijke prijs. Het bedrijf heeft me nooit in de steek gelaten als er wat was met de auto. Werd netjes verholpen zelfs onder garantie! Super.
4-10-2018 14:47:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vorig jaar een KIAm occasion gekocht op LPG met gas die in eerste instantie problemen gaf. De Wit heeft dit helemaal naar tevredenheid opgelost. De afspraken warden goed nagekomen en ik rij al ruim anderhalf jaar naar volle tevredenheid in deze auto.
10-7-2018 23:33:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In mijn zoektocht naar een betaalbare en kwalitatief goede occasion, kwam bij toeval bij De Wit. Spontaan, ongedwongen, niet opdringerige ontvangst en sfeer. Mijn ervaring, SUPER.
17-6-2018 21:24:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een hele fijne man, makkelijk met omgaan en komt zijn afspraak na, dus ik zou zeggen aarzel niet en breng een bezoek bij deze autodealer.
8-9-2017 23:24:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer korrekt behandeld door de heer de wit en goede afhandeling van de verkoop
15-8-2017 17:16:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goede service na inruil van mijn auto. Vakkundig, vriendelijk en bovenal betrouwbaar. Beloftes worden nagekomen. Zeker aan te bevelen.
26-7-2017 15:54:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuke/ mooie auto's voor een prima prijs en goed advies. Ik heb er drie weken geleden een auto gekocht waar ik erg blij mee ben. Gisteren had ie een onvoorzien mankement maar dat is razendsnel en zonder discussie opgelost. Wat een service !!! Ik ben vaste klant vanaf nu.
23-2-2017 17:03:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
goede servive, ,correct geholpen.
1-2-2017 07:24:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wederom weer geweldig geholpen, meerdere auto's bij hun gekocht. Afspraken worden netjes nagekomen. Geweldige service en eerlijk advies! Absoluut een aanrader!
4-1-2017 18:27:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
????????
24-11-2016 23:39:42
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Geen man van zakelijke afspraken!!
31-10-2016 20:14:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service. Geen drammerige verkooppraatjes. Netjes afspraken nakomen.
5-9-2016 10:56:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb mijn Suzuki alto bij De Wit Occasions in augustus 2014 gekocht en de auto was in een uitstekende staat, geneurd en schoon. In de afgelopen 2 jaar heb ik ook alltijd op advies en hulp bij kleine reparaties kunnen rekenen bij het bedrijf. De medewerkers en de eigenaar zijn zeer klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Ik zeg JA, het is de moeite om hier een auto aan te schaffen.
13-6-2016 11:26:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed bedrijf, klantvriendelijk